Pensiunea Ester - Unitate de cazare Cluj - Klain | Digital Marketing Agency
ester pension
ester

Pensiunea Ester

2015

Servicii: Web Desing, Realizare Site

Prezentare

Proiect

Acest proiect a fost tratat ca o refacere al actualului site al Pensiunii Ester, prin care s-a dorit atingerea a trei direcți importate: site-ul să fie vizibil, coerent pe terminalele mobile și tablete, să fie disponibil în două limbi (română și engleză), respectiv să se poată realiza rezervări online.

Platforma aleasă care îmbină cele 3 condiții este WordPress, prin care am dezvoltat un layout boxed și este fluid atât pe desktop, cât și pe terminalele mobile.

Site-ul mai beneficiază și de o secțiune de Utile și Obiective Turistice prin care s-a încercat prezentarea structurată a obiectivelor importate din zonă, dar obiective și cu potențial turistic, cu scopul de a facilitat orientarea în zonă a clienților din pensiune.

Rezervările se pot face ușor, prin completarea informațiilor necesare procesului, ulterior informațiile fiind primite de către unitatea de cazare pe email, structurat, creând o legătură rapidă cu viitorii clienți. Formularul de rezervări este disponibil atât în limba română, cât și în limba engleză