Vila Parc - Unitate de cazare Cluj - Klain | Digital Marketing Agency
vila parc
vila parc

Vila Parc

2010

Servicii: Web Desing, Realizare Site

Prezentare

Proiect

Colaborarea cu Vila Parc am început-o în anul 2010, atunci când am construit prima variantă a website-ului. Odată cu trecerea timpului, s-a simțit o nevoie de reîmprospătare a designului și a conținutului existent, astfel că în 2015 am oferit o nouă interfață site-ului existent și am refăcut conținutul în totalitate.

Din vechiul site, am păstrat structura și logoul, dar am adăugat și pagini noi, pentru ca turiștii care erau familiarizați cu vechiul design să poate recunoaște cu ușurință brandul, chiar și după schimbare.

Pentru a înțelege mai bine businessul, am mers direct la proprietar și am stat de vorbă cu el. Noul conținut a fost făcut pe baza discuțiilor cu acesta și a vizitei făcute vilei. Pentru a preîntâmpina cerea de cazare și a turiștilor străini, am tradus site-ul în două limbi: engleză și maghiară.

Tehnologizarea lumii, a făcut ca turiștii să nu mai caute informații de unitățile de cazare doar de pe desktopuri, astfel că am realizat un design responsive al site-ului, care permite afișarea site-ului în condiții optime pe orice tip de device.

Serviciile noastre au inclus implementare website, creare de conținut, consultanță și traducere.