Someting someting Fonduri UE - POR, POIM

De ce ai nevoie de o consultanță de marketing?

Un plan bine definit al business-ului tău, care să ducă la atingerea obiectivelor online stabilite, este facilitat de consultanța de marketing.
Consultantul de marketing vine în ajutorul tău cu soluții de optimizare și dezvoltare a brand-ului, care să dezvolte notorietatea acestuia și să asigure diferențierea lui în piață. Economisește timp și resurse, cere sfatul unui profesionist și află ce fac clienții tăi pe site, ce dificultăți întâmpină aceștia și care sunt măsurile pe care le poți lua pentru îmbunătățirea experienței lor.

Ce putem face pentru tine?

Analiză & planificare

Structură & arhitectură

Realizare wireframe

Content & copywriting

Webdesign

Implementare site

Testare site

Website deployment

Îți atingi obiectivele de marketing propuse?

Ești pregătit să...

Îți atingi obiectivele de marketing propuse?

Primești sfaturi și suport din partea unui consultant de marketing?

Vezi care este comportamentul clienților tăi pe site?

Ai nevoie de un pachet complet de servicii pentru site-ul tău? Completează formularul de mai jos și obține o consultanță personalizată.

1.Date de contact
*câmp obligatoriu
2.Date business
Prin introducerea datelor dumneavoastră în formularul de contact, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate. Accesarea Formularului nu duce automat la abonarea dumneavoastră la Newsletter-ul nostru.

Când trimiteți o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele și adresa de e-mail sau telefon/fax. Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs. Putem să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. prin formularul de contact pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze. Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de trei ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de cinci ani, când le ștergem.

Datele personale colectate nu se divulgă altor persoane.