Bjørn Heizung

Servicii: Campanii PPC, Digital Strategy, Online Marketing, SEO, Studii de Caz, Web Development

Provocare

Bjorn este producătorul sistemului inteligent de încălzire prin pardoseală. Acesta oferă soluția inovativă care înlocuiește sistemele clasice de încălzire cu unul pe care îl poți instala chiar tu. Prin cei 3 pași simpli pe care îi implică, eviți alte proceduri care necesită resurse de bani și timp. În plus, acesta este compatibil cu orice sursă de căldură sau finisaj.

În etapa de analiză am identificat cerințele pieței online și am creat avatarul clientului care este deschis spre a face pasul spre o soluție inteligentă de încălzire prin pardoseală. Totodată, s-a dorit încă de la început identificarea unei soluții de educare a pieței și de promovare a produsului. Brandul nu dispunea nici de o prezență activă în online, fiind cunoscut la nivel relativ scăzut la momentul începerii colaborării.

Pe baza analizei realizate și a nevoilor specificate de către client a fost realizat un la plan de marketing, care s-a implementat ulterior. Inițiat, nu a existat o strategie definită pentru creșterea business-ului, dar nici o vizibilitate ridicată, fiind o un sistem nou. Odată cu nevoia prezenței în online vine și cea de educare, dar, totodată, de generare de clienți noi.

Soluții

Pentru a începe să generăm business imediat pentru client, am ales varianta realizării inițiale a unui landing page spre care să trimitem traficul targetat, obținut din campaniile realizate. Pe lângă generarea vânzărilor și crearea unei baze de date, s-a dorit informarea potențialilor consumatori privind avantajele și beneficiile sistemului Bjorn.

Una dintre provocările principale a fost crearea unui calculator pe site, prin care consumatorii să poată compara un sistem obișnuit de încălzire prin pardoseală cu soluția Bjorn, punând astfel în balanță atât prețul cât și materialele necesare pentru instalarea fiecăruia. Pe lângă informațiile legate de soluția inovativă și comparația dintre sisteme, site-ul este la bază un shop prin care utilizatorii pot comanda întreg sistemul de încălzire prin pardoseală.

Strategia de marketing în fundamentul căreia s-a realizat noul site a cuprins și campanii de influencer marketing. Împreună cu Case Bune și Buhnici s-a demonstrat implementarea soluției Bjorn atât într-o casă, cât și la restaurarea unui clădiri, în cazul acesta optându-se pentru aplicarea ei pe perete. Totodată, aceasta a conținut și direcții de comunicare online, respectiv pentru campanii PPC.

Rezultate

0
vizitatori noi
0
pagini/sesiune
0 %
trafic din campanii PPC
0
solicitări de ofertă
0
bounce rate

Ești pregătit să lucrezi cu noi?