CazareBrasov.ro

Servicii: Studii de Caz

Platforma CazareBrasov.ro îți oferă un ghid complet al celor mai importante unități de cazare din orașul Brașov și din împrejurimile acestuia. Pornind de la principiul îmbinării dorințelor oaspeților cu nevoile proprietarilor, oferă celor dintâi o platformă cu date exacte despre fiecare loc de cazare, iar celor din urmă le pun la dispoziție un spațiu prin care pot ajungă direct la clienții lor. Dacă ești proprietarul unei cazări în județul Brașov, te poți înscrie pe platforma lor pentru a beneficia de o vizibilitate semnificativă. 

Klain a susținut platforma CazareBrasov.ro pentru a realiza un studiu detaliat privind provocările și oportunitățile cu care se confruntă industria turistică din Brașov. Derulat în perioada august-septembrie 2023, acest studiu a reușit adune perspective valoroase de la 128 de respondenți, reprezentând diverse categorii de unități de cazare. 

Klain a jucat un rol crucial în realizarea și promovarea studiului „Susținem turismul în Brașov„. Prin abordarea strategică în marketing, s-au identificat și contactat telefonic proprietarii de unități de cazare din Brașov, stabilind un canal de comunicare eficient. Prin trimiterea de mail-uri personalizate, Klain a facilitat completarea chestionarelor, asigurându-se fiecare perspectivă valoroasă este capturată în detaliu. Ulterior, echipa a efectuat o analiză meticuloasă a tuturor răspunsurilor, evidențiind statistici relevante care au oferit o perspectivă profundă asupra industriei turistice din Brașov. 

Pentru a împărtăși concluziile studiului, Klain a dezvoltat un articol de blog informativ, reflectând nu doar datele colectate, ci și interpretările și sugestiile generate de acestea. În plus, echipa a creat articole advertoriale, care au fost publicate în presa locală, extinzând astfel impactul studiului către un public mai larg și consolidând poziția CazareBrasov.ro ca o sursă de informații de încredere în domeniul turistic. 

Pentru a amplifica prezența online a studiului, Klain a implementat strategii eficiente pe social media. Prin crearea de calendare editoriale și planuri de social media, agenția a asigurat o distribuție coerentă și atrăgătoare a informațiilor relevante. De asemenea, au fost elaborate materiale vizuale atractive, menite provoace interesul și implicarea audienței online. În totalitate, prin implicarea activă în toate aceste etape, Klain a contribuit semnificativ la consolidarea brandului CazareBrasov.ro și la promovarea cu succes a studiului Susținem turismul în Brașov„. 

Website

cb_website

Comunicare Social Media

Articol informativ pe blog

Comunicate de presă

Ești pregătit să lucrezi cu noi?