Chic Bijoux - Bijuterii de argint - Klain | Digital Marketing Agency
chic bijoux
chic bijoux

Chic Bijoux

ongoing

Servicii: Digital Strategy, Campanii PPC, Email Marketing

Prezentare

Proiect

Implicarea noastră în acest proiect a însemnat realizarea unei analize cuprinzătoare, care să ne ajute să înțelegem mai bine situația clientului la momentul respectiv, dar și care să ne ofere informații valoroase despre care sunt punctele de pornire pe care ar trebui să le facem pentru a duce proiectul la următorul nivel.

Am încheiat analiza cu un număr de recomandări care, în urma unei discuții cu clientul, au stat la baza planificării și strategiei de comunicare în online a Chic Bijoux. În această fază de planificare am defalcat fiecare canal de comunicare folosit, am stabilit care sunt acțiunile care trebuie făcute pentru fiecare și am descoperit noi canale care erau necesare. Planificarea a însemnat stabilirea de obiective specifice și măsurabile și crearea unui timeline pentru implementarea acesteia.

A urmat o discuție cu clientul în care i-au fost prezentați și explicați toți pașii pe care acesta trebuie să îi facă pentru a implementa strategia creată de noi și pentru a obține rezultatele menționate în obiective. Am fost alături de client pe măsură ce trebuiau făcute modificări, oferind sfaturi și bune practici. În prezent, ne ocupăm de partea de email marketing și PPC pentru acesta.