Comunică eficient cu publicul tău țintă

DE CE AI NEVOIE DE COMUNICARE PE SOCIAL MEDIA?

Prezența și activitatea în Social Media devin esențiale pentru creșterea în mediul online a unei companii. Platformele de Social Media ușurează comunicarea cu publicul țintă, facilitează interacțiunea cu consumatorii și oferă posibilitatea transformării acestora în clienți.

Fie că vorbim de Facebook, Youtube, Instragram sau alte medii, dezvoltarea unui plan de comunicare nu trebuie să lipsească din strategia ta de business. Cu ajutorul acestuia poți iniția un dialog cu clienții tăi, oferindu-le informații relevante despre business-ul tău. Mai mult decât atât, el permite extinderea notorietății brand-ului în fiecare colț al lumii.

SOCIAL MEDIA (decembrie 2018)**

total utilizatori: 95.032

CE PUTEM FACE PENTRU TINE?

  • Analizăm și identificăm cele mai relevante canale de Social Media pentru business-ul tău.

  • Atingem obiectivele propuse în baza unui plan de acțiune.

  • Creăm conținut creativ și relevant pentru domeniul tău de activitate.

  • Te ajutăm să comunici constant cu clienții tăi.

  • Contribuim la creșterea vizibilității brand-ului în mediul online.

Ești pregătit să…

Fii prezent acolo unde clienții tăi se află?
Comunici pe Social Media ca un brand profesionist?
Să-ți crești vânzările din prezența ta în mediul online?

Îți facem o estimare a costurilor în funcție de specificațiile pe care ni le vei furniza. Completează formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns.

1. Date de contact

*câmp obligatoriu

2. Date despre business

Prin introducerea datelor dumneavoastră în formularul de contact, sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate. Accesarea Formularului nu duce automat la abonarea dumneavoastră la Newsletter-ul nostru.

Când trimiteți o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele și adresa de e-mail sau telefon/fax. Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs. Putem să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. prin formularul de contact pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.  Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de trei ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de cinci ani, când le ștergem.

Datele personale colectate nu se divulgă altor persoane.

*Social Media și Internetul
**Informații preluate de pe Zelist (graficul prezinta situația lunii decembrie, 2018, pe Social Media)