Contact - Klain | Digital Marketing Agency

Localizare

Str. Scorțarilor Nr. 11
Cluj-Napoca, România
T: (+40) 749 972 803
Program:  Luni – Vineri
Orar:  9:00 – 17:30
E: contact@klain.ro
https://klain.ro/

Date legale

Nume Firmă: KLAIN SRL
NR. Registrul Comerţului: J12/4659/26.10.2007
Cod Unic de Înregistrare:  RO22644789
Reprezentant Legal: Valentin Bolboacă

Protecția Datelor

Datele cu Caracter Personal – S.C. Klain S.R.L. este autorizata si inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 776101254658.

Formular de contact

Prin introducerea datelor dumneavoastră în formularul de contact, sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate. Accesarea Formularului nu duce automat la abonarea dumneavoastră la Newsletter-ul nostru.

Când trimiteți o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele și adresa de e-mail sau telefon/fax. Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs. Putem să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. prin formularul de contact pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.  Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de trei ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de cinci ani, când le ștergem.

Datele personale colectate nu se divulgă altor persoane.