Creează-ți un plan care să ducă la atingerea obiectivelor de marketing

DE CE AI NEVOIE DE CONSULTANȚĂ DE MARKETING?

Un plan bine definit al business-ului tău, care să ducă la atingerea obiectivelor online stabilite, este facilitat de consultanța de marketing.

Consultantul de marketing vine în ajutorul tău cu soluții de optimizare și dezvoltare a brand-ului, care să dezvolte notorietatea acestuia și să asigure diferențierea lui în piață. Economisește timp și resurse, cere sfatul unui profesionist și află ce fac clienții tăi pe site, ce dificultăți întâmpină aceștia și care sunt măsurile pe care le poți lua pentru imbunătățirea experienței lor.

COMPORTAMENTUL CONSUMATORULUI ÎN SITE

CE PUTEM FACE PENTRU TINE?

  • Identificăm soluțiile optime pentru atingerea obiectivelor business-ului tău.

  • Asigurăm accesul la expertiza specialiștilor noștri de marketing.

  • Te susținem în atingerea obiectivelor stabilite și a rezultatelor dorite

  • Optimizăm campaniile pentru obținerea unui randament ridicat.

  • Realizăm rapoarte lunare pentru a fi la curent cu comportamentul consumatorilor din site-ul tău.

Ești pregătit să…

Îți atingi obiectivele de marketing propuse?
Primești sfaturi și suport din partea unui consultant de marketing?
Vezi care este comportamentul clienților tăi pe site?

Îți facem o estimare a costurilor în funcție de specificațiile pe care ni le vei furniza. Completează formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns.

1. Date de contact

*câmp obligatoriu

2. Date despre business

Prin introducerea datelor dumneavoastră în formularul de contact, sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate. Accesarea Formularului nu duce automat la abonarea dumneavoastră la Newsletter-ul nostru.

Când trimiteți o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele și adresa de e-mail sau telefon/fax. Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs. Putem să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. prin formularul de contact pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.  Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de trei ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de cinci ani, când le ștergem.

Datele personale colectate nu se divulgă altor persoane.

*As Google Analytics Turns 10