Oamenii nu cumpără bunuri și servicii. Ei cumpără

RELAȚII, POVEȘTI ȘI MAGIE.

— Seth Godin

Noi suntem Klain, o echipă care iubește cifrele reale, marketingul excepțional, designul armonios, codul curat și textele corecte.

Ne pare bine să te cunoaștem.

vali-1vali-1

VALENTIN BOLBOACĂ

General Manager

razvanrazvan

RĂZVAN MĂIȚĂ

Tehnic

didi-1didi-1

DIANA MUNTEANU

Graphic Designer

andreea_mod_3andreea_mod_3

ANDREEA BARANOSCHI

Online Marketer

paula_mod_3paula_mod_3

PAULA GĂZDAC

Graphic Designer

alex_h_modalex_h_mod

ALEX HACICU

Account Manager

larisa_m_modlarisa_m_mod

LARISA MUREȘAN

Online Marketer

tudor_g_modtudor_g_mod

TUDOR GĂDĂLEAN

Content Writer

mihai-1mihai-1

MIHAI POPA

Photographer

DESPRE NOI

Pentru a ajunge să ne numim Agenție de Digital Marketing, am parcurs un drum legendar pe care ne-am adaptat în funcție de trenduri și tehnologii, am păstrat tinerețea noastră intactă și am devenit flexibili în funcție de nevoi. Din 2007, de la primul nostru proiect inhouse, am construit o echipă dedicată pentru proiecte online, cu mult dinamism și experiență pe multiple domenii. Nu ne-am ferit nici să fim numiți early adopters atunci când am implementat idei puțin din viitor, dar fără a ne defocusa de la țelul nostru principal: acela de a oferi rezultate măsurabile prin optimizarea bugetelor și soluții pliate pe nevoile clienților noștri.

Transparența de care am dat dovadă în ultimii 10 ani ne-a ajutat să construim parteneriate de tip win-win cu colaboratori și clienți valoroși, care ne-au impulsionat să rămânem noi înșine și să oferim rezultate peste așteptări.

În tot acest timp, ne mândrim că am reușit să rămânem entuziasmați de tot ce înseamnă această industrie, că am învățat din greșeli și că am integrat foarte bine distracția în munca noastră. Suntem serioși, însă suntem creativi. Iar pentru noi, mediul de lucru relaxant și prietenos este locul perfect unde dezvoltăm campanii de marketing și website-uri care să se ridice din mulțime.

Klain, pentru noi, înseamnă mai mult decât o agenție de digital marketing. Pentru noi este mediul unde ne punem în practică ideile geniale și unde te așteptăm și pe tine să te cunoaștem.

GARANȚII

Ești pregătit să lucrezi cu noi?

null

ADRESA

Str. Scorțarilor Nr. 11
Cluj-Napoca
null

TELEFON

(+40) 749 972 803
null

EMAIL

contact@klain.ro
null

ORAR

L-V: 9-17
S-D: ne odihnim creativ 🙂