Vrei să ai un brand unic, potrivit pentru business-ul tău?

DE CE AI NEVOIE DE UN BRAND?

Dezvoltarea unei identități de brand puternice reprezintă un factor important în asigurarea succesului business-ului tău. Branding-ul eficient crește reputația companiei tale, o diferențiază față de concurenți și scoate în prim plan valorile centrale ale acesteia.

Mai mult decât atât, brand-ul înfățișează și comunică modelul tău de business, conturând percepția clienților asupra ta și influențând deciziile lor de business, cu impact direct asupra profitabilității. Alegând serviciile de branding poți defini și controla imaginea pe care compania ta o dezvoltă în lumea externă.

IMPORTANȚA UNUI BRAND

Identificare și recunoaștere
Diferențiere față
de concurență
Construirea încrederii
Comunicare potrivită pentru
publicul țintă
Loialitate și fidelizare

CE PUTEM FACE PENTRU TINE?

  • Te ajutăm să abordezi profesionist piața și publicul țintă.

  • Construim întreaga identitate vizuală (nume + logo + imagini + culori).

  • Realizăm un website profesionist cu grafică personalizată.

  • Creăm materiale grafice și mesaje prin care să te diferențiezi.

  • Punem bazele unui comunicări de lungă durată.

Ești pregătit să…

Ai un brand unic, potrivit pentru business-ul tău?
Atragi clienți noi?
Rămâi în mintea clientului tău?

Îți facem o estimare a costurilor în funcție de specificațiile pe care ni le vei furniza. Completează formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns.

1. Date de contact

*câmp obligatoriu

2. Date despre business

Prin introducerea datelor dumneavoastră în formularul de contact, sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate. Accesarea Formularului nu duce automat la abonarea dumneavoastră la Newsletter-ul nostru.

Când trimiteți o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele și adresa de e-mail sau telefon/fax. Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs. Putem să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. prin formularul de contact pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.  Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de trei ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de cinci ani, când le ștergem.

Datele personale colectate nu se divulgă altor persoane.

*The Impact of Brand Consistency, Lucidpress, 2018