Optează pentru Facebook Ads și ai campanii focusate pe rezultate

DE CE AI NEVOIE DE FACEBOOK ADS?

Facebook reprezintă una dintre principalele platforme utilizate de companii pentru a interacționa cu publicul lor țintă, deoarece este cea mai mare rețea de socializare. Din acest motiv, campaniile de Facebook Ads sunt esențiale pentru a targeta eficient consumatorii.

Cu ajutorul acestora poți realiza mai multe variante de reclame, în funcție de obiectivele și nevoile brand-ului tău: trafic, lead-uri, vânzări, engagement sau instalarea aplicației. Astfel, Facebook Ads este una dintre cele mai accesibile metode de promovare, prin care poți obține rezultate vizibile printr-un buget optimizat.

FUNNEL FACEBOOK ADS

Facebook Ads

Facebook Ads

Retargeting Ads

Retargeting Ads + Promovare

Promovare

TIPURI DE CAMPANII

Carousel Ads
Image Ads
Video Ads
Slideshow-uri
Canvas Ads
Lead Ads

CE PUTEM FACE PENTRU TINE?

  • Stabilim strategia campaniilor în funcție de obiectivele tale de business.

  • Targetăm audiența conform unor criterii exacte.

  • Realizăm conținutul și materiale grafice

  • Folosim remarketing-ul ca o metodă de a menține clientul în contact cu brand-ul tău.

  • Monitorizăm și optimizăm

Ești pregătit să…

Abordezi Social Media ca un brand profesionist?
Te diferențiezi de concurență?
Îți crești vânzările prin prezența în Facebook?

Îți facem o estimare a costurilor în funcție de specificațiile pe care ni le vei furniza. Completează formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns.

1. Date de contact

*câmp obligatoriu

2. Date despre business

Prin introducerea datelor dumneavoastră în formularul de contact, sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate. Accesarea Formularului nu duce automat la abonarea dumneavoastră la Newsletter-ul nostru.

Când trimiteți o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele și adresa de e-mail sau telefon/fax. Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs. Putem să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. prin formularul de contact pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.  Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de trei ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de cinci ani, când le ștergem.

Datele personale colectate nu se divulgă altor persoane.

*25 Facebook Advertising Statistics