Cu Google Ads ajungi în primele rezultate

DE CE AI NEVOIE DE GOOGLE ADS?

Google Ads este una dintre cele mai eficiente metode de promovare online, care îți permite să creezi diverse tipuri de anunțuri (text, imagine, video), să alegi destinațiile unde acestea se vor afișa, să definești cuvintele de interes, să stabilești bugetul campaniei și să ai control total asupra acestuia. În plus, rezultatele sunt vizibile în timp real așa că poți măsura eficient impactul fiecărei campanii: comenzi realizate, solicitări de oferte sau apeluri telefonice.

Fie că este vorba despre creșterea vânzărilor, notorietate sau prospecți noi, Google Ads, prin instrumentele și targetarea eficientă, te ajută să ajungi la potențialii tăi clienți, indiferent de stadiul acestora de cumpărare.

FUNNEL GOOGLE ADS

Atrage-le atenția prin oferirea unor soluții la problemele cu care se confruntă.

Oferă valoare prin informațiile pe care le transmiți și transformă vizitatorii în prospecți.

Evidențiază punctele tale forte și arată-i clientului ce faci diferit față de concurență.

Cu cât ai atras mai multe lead-uri calificate în etapa de decizie, cu atât mai mulți sunt cei care vor cumpăra produsul.

TIPURI DE CAMPANII GOOGLE ADS

Campanii Search

cât de vizibil ești atunci când utilizatorul caută produse și servicii ca ale tale? Prin intermediul anunțurilor text te ajutăm să ajungi la potențialul tău client la locul și momentul potrivit.

Campanii Display

o poză face cât o mie de cuvinte. Atrage atenția potențialului tău client prin bannere cu mesaj puternic și design de excepție, plasate pe site-uri relevante pentru publicul țintă.

Campanii Remarketing

deși 70% dintre utilizatori abandonează coșul de cumpărături fără să finalizeze comanda, 26% dintre aceștia cumpără dacă sunt aduși înapoi pe site.

CE PUTEM FACE PENTRU TINE?

  • Analizăm în detaliu competitorii, identificam cele mai profitabile cuvinte cheie și venim cu sugestii pentru îmbunătățirea paginilor de destinație.

  • Stabilim strategia AdWords în funcție de obiectivele tale de business și pe baza analizei create anterior.

  • Configurăm contul, targetăm eficient fiecare campanie, concepem mesajele și ne asigurăm că acestea ajung pe primele poziții în Google.

  • Monitorizăm și optimizăm eficient fiecare campanie implementată. Pentru că ne plac cifrele și rezultatele, urmărim constant evoluția indicatorilor de performanță pentru a ne îndeplini cu succes obiectivele propuse.

  • Creăm rapoarte lunare. Astfel, vei fi mereu la curent cu rezultatele pe care le-a adus fiecare campanie în parte și unde s-a cheltuit bugetul.

Ești pregătit să…

Atragi clienți noi și să afișezi reclame acolo unde aceștia își petrec cel mai mult timp online?
Te diferențiezi de concurență prin strategii și tactici personalizate în funcție de obiectivele tale?
Îți crești vânzările și vizibilitatea brand-ului în mediul online?

Îți facem o estimare a costurilor în funcție de specificațiile pe care ni le vei furniza. Completează formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns.

1. Date de contact

*câmp obligatoriu

2. Date despre business

*Search Engine Market Share Romania