Cu Google Ads ajungi în primele rezultate

DE CE AI NEVOIE DE GOOGLE ADS?

Fie că este vorba despre creșterea vânzărilor, notorietate sau prospecți noi, Google Ads, prin instrumentele și targetarea eficientă, te ajută să ajungi la potențialii tăi clienți, indiferent de stadiul acestora de cumpărare.

Google Ads este una dintre cele mai eficiente metode de promovare online, cu ajutorul căreia poți să îți crești vizibilitatea brand-ului tău în online, să îți atingi publicul țintă și să-l încurajezi pe acesta să realizeze acțiunile dorite.

Prin Google Ads ai posibilitatea de a crea diverse tipuri de anunțuri (text, imagine, video), de a alege modalitățile de afișare, de a defini cuvintele de interes și de a stabili și optimiza. În plus, rezultatele sunt vizibile în timp real, astfel încât poți măsura impactul fiecărei campanii: comenzi realizate, solicitări de oferte sau apeluri telefonice.

FUNNEL GOOGLE ADS

Atrage-le atenția prin oferirea unor soluții la problemele cu care se confruntă.

Oferă valoare prin informațiile pe care le transmiți și transformă vizitatorii în prospecți.

Evidențiază punctele tale forte și arată-i clientului ce faci diferit față de concurență.

Cu cât ai atras mai multe lead-uri calificate în etapa de decizie, cu atât mai mulți sunt cei care vor cumpăra produsul.

TIPURI DE CAMPANII GOOGLE ADS

Campanii Search

cât de vizibil ești atunci când utilizatorul caută produse și servicii ca ale tale? Prin intermediul anunțurilor text te ajutăm să ajungi la potențialul tău client la locul și momentul potrivit.

Campanii Display

o poză face cât o mie de cuvinte. Atrage atenția potențialului tău client prin bannere cu mesaj puternic și design de excepție, plasate pe site-uri relevante pentru publicul țintă.

Campanii Remarketing

deși 70% dintre utilizatori abandonează coșul de cumpărături fără să finalizeze comanda, 26% dintre aceștia cumpără dacă sunt aduși înapoi pe site.

CE PUTEM FACE PENTRU TINE?

  • Analizăm piața și identificăm cele mai profitabile cuvinte cheie.

  • Stabilim strategii Ads în funcție de obiectivele tale de business.

  • Targetăm eficient publicul țintă prin mesaje personalizate.

  • Ne asigurăm că anunțurile tale ajunge în primele poziții și obținem profitabilitate ridicată.

  • Folosim remarketing-ul ca o metodă de a menține clientul în contact cu brand-ul tău.

  • Monitorizăm și optimizăm eficient fiecare campanie implementată, urmărind indicatori de performanță.

  • Realizăm rapoarte lunare prin care să fii la curent cu rezultatele obținute.

Ești pregătit să…

Comunici direct cu clienții tăi?
Te diferențiezi de concurență?
Îți crești vânzările prin prezența în mediul online?

Îți facem o estimare a costurilor în funcție de specificațiile pe care ni le vei furniza. Completează formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns.

1. Date de contact

*câmp obligatoriu

2. Date despre business

Prin introducerea datelor dumneavoastră în formularul de contact, sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate. Accesarea Formularului nu duce automat la abonarea dumneavoastră la Newsletter-ul nostru.

Când trimiteți o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele și adresa de e-mail sau telefon/fax. Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs. Putem să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. prin formularul de contact pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.  Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de trei ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de cinci ani, când le ștergem.

Datele personale colectate nu se divulgă altor persoane.

*Search Engine Market Share Romania