Instagram Ads

Instagram este pe locul 4 în topul celor mai folosite platforme din întreaga lume.*

De ce să folosești Instagram Ads?

Pentru a-ți crește vizibilitatea și a interacționa cu o audiență vastă și diversă prin intermediul conținutul video și foto, Instagram Ads este platforma care întrunește toate criteriile esențiale. Fiind una dintre cele mai populare platforme de social media, aceasta surprinde miliarde de utilizatori activi lunar, cu care ai oportunitatea de a interacționa pentru a mai apoi să îi convertești în potențiali clienți valoroși.
Cu Instagram Ads, îți poți promova atât produsele cât și serviciile tale folosind imagini atractive, videoclipuri captivante și conținut efemer (stories), ce durează doar 24 de ore și impun un anumit nivel de exclusivitate și urgență. Prin intermediul acest tip de promovare, îți vei putea dezvolta brandul, crește angajamentul și genera conversii valoroase pentru afacerea ta.

Funnel Online Marketing

Folosește conținut video sau foto, divers și captivant, pentru a pătrunde în comunitățile potrivite afacerii și a brandului tău.
Utilizează campanii creative și oferă valoare conținutului postat, atrăgând astfel un public potrivit nevoilor și afacerii tale.
This is Tooltip!
Observă treptat comportamentele și acțiunile clienților, pentru a putea îmbunătăți sau modifica strategia de marketing în funcție de cerințe.
Ghidează publicul țintă către achiziția sau produsul dorit, utilizând campanii și tehnici actuale de marketing ce vor face potențialul client să acționeze.
Conversia de la decizia de achiziție la procesul de achiziție în sine este pusă în mișcare, pentru a comunica și atrage clientul dorit.

Tipuri de Instagram Ads:

Photo Ads

Video Ads

Carousel Ads

Story Ads

Video Ads

TikTok Top View Ads

Explore Ads

Shopping Ads

Reels Ads

Ce putem face pentru tine?

Analiză online

Strategie Instagram Ads

Campanii complexe

Materiale Grafice

Optimizare Instagram Ads

Măsurare ROI

Măsurare CPA

Raportare lunară

Atragi clienți prin targetarea avansată?

Ești pregătit să...

Ajungi la cât mai mulți clienți datorită targetării avansate?

Te diferențiezi de concurență?

Îți crești vânzările prin prezența în Facebook?

Ai nevoie de un pachet complet de servicii pentru site-ul tău? Completează formularul de mai jos și obține o consultanță personalizată.

1.Date de contact
*câmp obligatoriu
2.Date business
Prin introducerea datelor dumneavoastră în formularul de contact, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate. Accesarea Formularului nu duce automat la abonarea dumneavoastră la Newsletter-ul nostru.

Când trimiteți o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele și adresa de e-mail sau telefon/fax. Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs. Putem să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. prin formularul de contact pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze. Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de trei ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de cinci ani, când le ștergem.

Datele personale colectate nu se divulgă altor persoane.

* Data Reportal - Social media users