Vrei să ajungi în primele rezultate de căutare?

DE CE AI NEVOIE DE SEO?

Serviciile de SEO (Search Engine Optimization) urmăresc în principal optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare, creșterea traficului organic din acesta și îmbunătățirea experienței utilizatorului.

Dacă vrei să crești relevanța brand-ului tău prin situarea acestuia în primele poziții în Google, poți apela cu încredere la instrumentele de tip SEO. Cu ajutorul optimizării pentru motoarele de căutare crești organic și optimizezi bugetele atribuite campaniilor plătite, prin obținerea de clienți recurenți.

ELEMENTE SEO DE SUCCES

null
null

Optimizare în site
null
null

Site optimizat pentru mobil
null
null

Experiența utilizatorului
null
null

Căutare accesibilă
null
null

Conținut
null
null

Rețele de socializare
null
null

Profil de link-uri
null
null

Căutare pe baza cuvintelor cheie
null
null

Viteza de încărcare
null
null

Optimizare locală

TIPURI DE OPTIMIZARE

Optimizarea internă

(on-site optimization)


totalitatea modificărilor care se pot realiza exclusiv în site și care țin de: meta-uri, conținut, îmbunătățirea vitezei de încărcare a site-ului, eliminarea erorilor și prelucrarea imaginilor.

Optimizarea externă

(off-site optimization)


totalitatea modificărilor care nu țin în mod direct de persoanele din departamentul de SEO, ci de link-urile care generează trafic spre site, precum: numărul interacțiunilor din Social Media sau legăturile cu alte site-uri.

CE PUTEM FACE PENTRU TINE?

  • Identificăm elementele care trebuie îmbunătățite printr-un audit SEO.

  • Optimizăm conținutul și elementele SEO ale site-ului tău.

  • Atingem primele poziții în rezultatele Google.

  • Reducem bugetele pentru campaniile plătite pe termen lung.

  • Obținem clienți recurenți prin căutările organice.

Ești pregătit să…

Aduci mai mulți clienți pe site-ul tău?
Îți crești vizibilitatea brand-ului în mediul online?
Crești vânzările prin optimizarea site-ului?

Îți facem o estimare a costurilor în funcție de specificațiile pe care ni le vei furniza. Completează formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns.

1. Date de contact

*câmp obligatoriu

2. Date despre business

Prin introducerea datelor dumneavoastră în formularul de contact, sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate. Accesarea Formularului nu duce automat la abonarea dumneavoastră la Newsletter-ul nostru.

Când trimiteți o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele și adresa de e-mail sau telefon/fax. Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs. Putem să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. prin formularul de contact pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.  Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de trei ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de cinci ani, când le ștergem.

Datele personale colectate nu se divulgă altor persoane.

*60 statistici SEO pentru o mai buna poziționare în Google