TikTok Ads

TikTok are peste 1 miliard de utilizatori activi lunar în întreaga lume, începând din septembrie 2021. *

De ce să folosești TikTok Ads?

Dedicat unei audiențe tinere și implicate, TikTok Ads este alegerea perfectă pentru campaniile tale de promovare actuale, creative și diferite. TikTok este o platformă de social media în plină expansiune, cu sute de milioane de utilizatori activi în fiecare lună. Folosind TikTok Ads, ai posibilitatea de a crea reclame video captivante și de a ajunge la publicul potrivit în funcție de interesele și comportamentul lor online.
Utilizând diverse formate de reclame, cum ar fi cele în flux, cele de tip brand takeover sau reclamele de tip hashtag challenge, vei putea să-ți promovezi produsele sau serviciile într-un mod creativ și captivant. TikTok Ads îți oferă oportunitatea de a-ți construi notorietatea brandului și de a te conecta cu utilizatorii într-un mod autentic și distractiv.

Funnel Online Marketing

Capătă atenția publicului țintă prin informații și metode eficiente și eficace.
Menține interesul stârnit folosind conținut video special creat și conceput, pentru a transforma potențiali clienți în viitori clienți.
Demonstrează utilitatea afacerii tale și pune în prim plan beneficiile pe care aceasta o aduce, pentru a comunica concret publicului țintă mesajul dorit.
Transformă clickurile în achiziții de impact.
Câștigă gradual încrederea clienților tăi pentru a le menține loialitatea pe lungă durată, atingând astfel toate obiectivele anterior setate.

Tipuri de TikTok Ads:

TikTok In-Feed Ads

TikTok Brand Takeover Ads

TikTok Top View Ads

Video Ads

Slideshow-uri

TikTok Branded Hashtag Ads

TikTok Branded Effects Ads

TikTok Collection Ads

Ce putem face pentru tine?

Analiză online

Strategie TikTok Ads

Campanii complexe

Materiale Grafice

Optimizare TikTok Ads

Măsurare ROI

Măsurare CPA

Raportare lunară

Atragi clienți prin targetarea avansată?

Ești pregătit să...

Ajungi la cât mai mulți clienți datorită targetării avansate?

Te diferențiezi de concurență?

Îți crești vânzările prin prezența în Facebook?

Ai nevoie de un pachet complet de servicii pentru site-ul tău? Completează formularul de mai jos și obține o consultanță personalizată.

1.Date de contact
*câmp obligatoriu
2.Date business
Prin introducerea datelor dumneavoastră în formularul de contact, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate. Accesarea Formularului nu duce automat la abonarea dumneavoastră la Newsletter-ul nostru.

Când trimiteți o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele și adresa de e-mail sau telefon/fax. Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs. Putem să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. prin formularul de contact pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze. Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de trei ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de cinci ani, când le ștergem.

Datele personale colectate nu se divulgă altor persoane.

*The social shepherd / Tik-Tok statistics

Construiește-ți o prezență activă în online.
Descarcă ghidul de bune practici pe Facebook pentru antreprenori și poziționează-te ca un expert.