Sursă foto: dreamstime.com

5 motive să ai un website

Mediul online este o mină de aur pentru business-uri. Potențialii clienți sunt mult mai ușor de “prins”, dar și prezentarea serviciilor și a produselor tale se poate face într-o manieră mult mai atractivă. Având un website, nu mai trebuie să îți obligi clientul să se deplaseze la magazinul fizic sau la sediul firmei tale ca să obțină informațiile care îl interesează. Plus de asta, este mult mai ușor să reții o adresă web, decât un număr de telefon.

  1. Clienți noi

Tot mai multă lume este conectată la internet, prin intermediul căruia caută informații și fac cumpărături online. Indiferent dacă faci sau nu vânzări în online, un site de prezentare este necesar, pentru ca potențialii tăi clienți să se poată informa asupra serviciilor și produselor pe care le oferi. Riști să pierzi clienți importanți dacă nu te aliezi cu tehnologia.

  1. Credibilitate crescută

Cu cât îți prezinți produsele sau serviciile într-un mod mai profesionist, cu atât crește și credibilitatea ta. Investind în dezvoltare și ținând pasul cu tehnologia este un atuu în plus față de competitorii tăi.

  1. Vânzare și promovare 24/24

Un magazin online nu este închis niciodată, la fel cum nici un site de prezentare nu dispare de cum apune soarele. Dacă magazinul fizic are un orar stabilit, un website este deschis non-stop, astfel încât clienții tăi pot intra la orice oră să caute informații și să plaseze comenzi.

  1. Costuri mai mici

Un magazin online nu necesită aceleași resurse materiale ca și un magazin fizic. Promovarea se face prin alte metode, care de multe ori sunt gratuite.

  1. Feedback în timp real

Feedback-ul este un pilon important în strategia de dezvoltare a business-ului tău. Oferind posibilitatea ca utilizatorii să lase comentarii și mesaje direct pe site-ul tău, te poate ajuta să vezi unde mai trebuie să îmbunătățești și unde faci bine. Asta este o metodă mult mai ușoară să obții păreri reale, decât cu un caiet lăsat pe tejghea.

Totuși, nu te aventura singur să îți creezi un website. Platformele gratuite sau cu diferite extensii îți pot face mai mult rău decât bine. Apelează la o firmă specializată în webdesign care să îți facă un website pliat pe nevoile tale, cu un conținut online de calitate și optimizat pentru motoarele de căutare.

Etichete

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Construiește-ți o prezență activă în online.
Descarcă ghidul de bune practici pe Facebook pentru antreprenori și poziționează-te ca un expert.