Sursa foto: CazareClujNapoca.ro

Ce trebuie să conțină site-ul de prezentare al unei unități de cazare

Cu siguranță ai observat și tu viteza cu care se mișcă lucrurile în online. Turiștii caută informații pe internet legate de obiective turistice, unități de cazare, păreri ale clienților și cât mai multe poze. Nu este de ajuns să ai un anunț pe un site oarecare sau să aștepți clienții cu un semn de „Camere libere” agățat de poarta de intrare.

Ai o unitate de cazare și vrei să îi faci un site de prezentare? Uite ce ar trebui să conțină:

  1. Informații despre unitatea de cazare

Înainte de toate, o pagină de prezentare a unității de cazare este mai mult decât necesară. Trebuie să faci o scurtă descriere care să cuprindă istoria acesteia, numărul de locuri de cazare, prezentarea dotărilor, a serviciilor și a anumitor particularități pe care le oferă.

  1. Informații despre camere

Toți turiștii vor să vadă cum arată camerele și ce dotări au. Pentru asta, pagina dedicată trebuie să cuprindă fiecare tip de cameră în parte, dotările și câteva poze.

  1. Informații despre localizare

Nu-i așa că oriunde vrei să mergi și îți cauți acomodare vrei să știi unde este localizată unitatea de cazare și cât de aproape este de locațiile pe care vrei să le vizitezi? La fel și turiștii care vor să se cazeze la tine vor să cunoască aceste detalii și să vadă o hartă exactă cu localizarea.

  1. Formular de rezervare online

Tehnologia ne permite să facem multe lucruri online și să eliminăm timpii morți care ar însemna, de exemplu, scriere unui email. Un formular de rezervare online simplifică procesul de rezervare, oferind turiștilor posibilitatea de a completa ușor și rapid câteva date și să primească o confirmare instantă a rezervării făcute.

  1. Informații despre prețuri

Cu siguranță, un alt aspect foarte important care trebuie să apară pe site-ul de prezentare al unei unități de cazare. Nu încerca să atragi clienți prin ascunderea tarifelor, pentru că ei vor merge la următoarea care are afișate prețurile.

  1. Informații despre servicii

Ce fel de servicii oferi? Sunt gratuite toate? Ai și servicii contra cost? Toate aceste trebuie trecute pentru ca să le oferi turiștilor o perspectivă a ceea ce primesc contra sumei pe care o plătesc pentru cazare.

  1. Galerie foto

Aș putea spune că galeria foto este cea mai importantă parte al unui site de prezentare. Toți vor să vadă poze cu unitatea de cazare, cum arată camerele, băile, curtea, etc. Nu fă rabat de la calitate și angajează pe cineva profesionist care să facă poze de calitate mare.

  1. Date de contact și date juridice

Dacă vrei să pari serios și profesionist în fața clienților tăi, afișează date de contact și date juridice precum număr de telefon, adresă, cont bancar, CUI, capital social, nr. Registru Comerț, certificatul de clasificare și brevetul de turism.

Uită de site-urile făcute pe platforme gratuite sau pe diferite extensii. Alege să îți faci un site profesionist pentru unitatea ta de cazare, pentru a atrage cât mai mulți clienți într-un mod cât mai simplu.

Etichete

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Construiește-ți o prezență activă în online.
Descarcă ghidul de bune practici pe Facebook pentru antreprenori și poziționează-te ca un expert.