Klain
Sursă foto: freepik.com

Klain – nominalizată la „Most Reviewed B2B Companies for 2021”

Mare ne-a fost bucuria când, într-o dimineață de octombrie, am primit vestea din partea colegilor că am fost nominalizați la „Most Reviewed B2B Companies for 2021”. Printre categoriile la care suntem deasupra liniei se regăsesc câteva dintre serviciile pe care le oferim în cadrul agenției. Topul integrează companiile care oferă servicii business-to-business în România, în baza feedback-ului oferit de către clienți pe platforma Clutch.

Alături de alți colegi din industrie, ne-am clasat în primele locuri la servicii precum:

  1. Digital Strategy

Mizăm pe importanța dezvoltării unei strategii digitale care să cuprindă partea de comunicare, ea fiind fundamentală pentru viziunea brandului și atingerea obiectivelor propuse. Pornind de la misiunea centrală a brand-ului, o strategie digitală bine definită facilitând interacțiunile dintre companie și consumatori. Mai mult, cu ajutorul acesteia pot fi optimizate costurile și bugetele, în funcție de direcția pieței și de comportamentul grupului țintă.

Klain - digital strategy
Sursă foto: themanifest.com
  1. Inbound Marketing

Inbound Marketing-ul reprezintă tot traficul gratuit generat către site-ul companiei sau rețelele de socializare dedicate. În cadrul agenției Klain, optăm pentru o comunicare coerentă și unitară când vine vorba de prezența online a clienților noștri. În cadrul strategiei includem servicii de content marketing, copywriting, media & PR, SEO și social media. Recunoaștem importanța comunicării relevante și la nivelul website-ului, ea trebuind să transmită beneficiile, avantajele și caracteristicile fiecărui domeniu în parte. Nu neglijăm nici blogul, el reprezentând încă un mediu prin care clienții pot obține informații suplimentare despre produsele sau serviciile de interes.

klain - imbound marketing
Sursă foto: themanifest.com
  1. PPC (Pay-per-click)

Campaniile de tip PPC generează o profitabilitate ridicată a business-ului, beneficiul principal fiind  targetarea exactă pe nevoile clientului potențial și plata care se face în funcție de strategia aleasă. Administrăm campanii eficiente pe Google Ads și Facebook Ads contribuind astfel la atingerea obiectivelor fiecărui client.

klain - PPC
Sursă foto: themanifest.com
  1. SEO (Search Engine Optimization)

Serviciile de tip SEO au ca scop principal optimizarea site-ului în motoarele de căutare, astfel încât să genereze trafic organic, îmbunătățind experiența utilizatorului. În completarea acestora, colaborăm cu reviste de business, precum și cu publicații axate pe profilul clienților și pe activitățile lor de business.

Klain - SEO
Sursă foto: themanifest.com
  1. Social Media Marketing (SMM)

Într-o lume digitalizată, prezența unui business pe rețelele de socializare este vitală pentru succesul acestui, acest mediu fiind una dintre sursele care pot genera clienți. Platformele de social media facilitează comunicarea dintre companie și potențialul client, contribuind la dezvoltarea unei interacțiuni active între aceștia. Realizăm pagini de business dedicate fiecărui client, pliate pe nevoile sale, dar și pe domeniul de interes.

Klain - social media marketing
Sursă foto: themanifest.com

„Most Reviewed B2B Companies for 2021” este organizat de The Manifest, constituind o bază de date a celor mai recomandate companii de tip B2B. Clasamentul se întocmește anual, luând în calcul doar rezultatul ultimelor luni de activitate a anului în curs.

Suntem bucuroși că ne-am situat în clasamentul de anul acesta și urmărim să ne asigurăm locul și anul viitor prin dezvoltarea permanentă a calității serviciilor noastre. Până la noul clasament, te invităm să colaborăm împreună, punctual, pe nevoile din online ale business-ului tău. Îți garantăm servicii de calitate, profesionalism și cea mai bună cafea (pe care să o bem împreună în meeting-uri productive).

Contactează-ne!

Etichete

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Construiește-ți o prezență activă în online.
Descarcă ghidul de bune practici pe Facebook pentru antreprenori și poziționează-te ca un expert.