klain_ora-mkt_img-articol
Sursă foto: Echipa Klain

Ora de marketing cu Klain

În vremurile acestea, cel mai important simț pe care fiecare dintre noi trebuie să-l aibă este cel civic. E de datoria noastră să fim solidari cu cei din jurul nostru și să-i sprijinim în măsura în care ne permite domeniul de activitate.

Din dorința de a fi alături de companiile care au dat piept cu criza economică care năvălește peste toate industriile, ne-am pus cot la cot și am căutat să găsim o soluție. Majoritatea persoanelor s-au mobilizat mai mult sau mai puțin pentru a lupa împotriva pandemiei, fiecare alegând diferite metode. Sute de oameni s-au oferit voluntari pentru a lupta împotriva virusului care ne amenință, medicii și-au reluat activitatea din prima linie și fiecare pune umăr de la umăr pentru ca efectele pandemiei să nu ne afecteze într-o proporție foarte mare.

Astfel, noi ne-am decis să oferim săptămânal o oră de marketing unui business, cu specialiștii noștri din echipa Klain. Toți cei care ne scriu vor primi răspunsuri punctuale la întrebările lor, însă doar un singur business pe săptămână va avea șansa să pună întrebări direct specialiștilor de marketing.

Cum poți fi tu cel care beneficiază de ora de consultanță?

Tot ce trebuie să faci este să completezi întrebările din formularul de aici, iar pe baza acestora vei fi selectat pentru Ora de Marketing cu Klain. În funcție de întrebările tale, noi le vom alege săptămânal pe cele mai interesante și mai complexe, pe care le vom dezbate alături de colegii noștri într-un Skype.

Ce îți oferim în ora de marketing?

Pe parcursul orei de marketing, specialiștii noștri vor răspunde punctual la întrebările pe care le-ai trimis. Totodată, vei fi anunțat din timp pentru a pregăti și alte subiecte pe care să le abordăm, de interes pentru business-ul tău. La finalul orei, tu poți să rămâi cu o strategie de business pe timp de criză și soluții digitale pliate pe nevoile companiei la cerințele actuale ale pieței.

Beneficii garantate

Pentru că ne dorim să contribuim la creșterea business-ului tău, în urma orei de marketing vom redacta un articol dedicat, pe care-l vom publica la noi pe blog. Scopul principal al acestuia este de a oferi brandului tau putere în online și de a crește în topul căutărilor, respectiv, urcarea în pozițiile din motoarele de căutare.

Ne propunem să oferim Ora de Marketing pe toată durata pandemiei. Astfel, în fiecare săptămână vom discuta cu un business despre problemele cu care se confruntă și vom încerca să venim înspre aceștia cu cele mai SMART soluții și campanii de implementat pe timp de criză.

Nu rămâne decât să completezi formularul de aici și să ne trimiți răspunsurile, alături de întrebările pe care le ai pentru colegii noștri din echipă.

Etichete

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Construiește-ți o prezență activă în online.
Descarcă ghidul de bune practici pe Facebook pentru antreprenori și poziționează-te ca un expert.