Ma’Jore – Confecții Gravide

confectiigravide.ro
2013
Servicii: Campanii PPC, Digital Strategy, Online Marketing, SEO, Web Development

Confecții Gravide este un proiect web în domeniul ecommerce-ului, prin care am adus o nouă față fostului site de prezentare al beneficiarului.

Platforma folosită este una 100% custom, ce beneficiază de un backend administrativ, unde se pot gestiona ușor atât informațiile de pe site (texte, poze și bannere) cât și produsele sau stocurile acestora.

Platforma a fost gândită și pliată după nevoile consumatorilor nișei de confecții de gravide, respectiv viitoarele mămici. Fiecare pagină a produsului include date individuale și reprezentative pentru fiecare în parte, conform cerințelor unui ecommerce CMS.

Site-ul a fost tradus și în limba engleză, dar această traducere rulează independent pe un alt domeniu, respectiv PregnantClothes.com, fiind direcționat către o altă piață.

S-a mai realizat și o secțiune pentru clienții care sunt distribuitori, pentru a putea cumpăra produsele în sistem en-gros / bulk unde informațiile logistice sunt mai pronunțate.

Proiectul web a fost optimizat pentru cele două variante, engleză și română, și în mai puțin de 6 luni de la începerea promovării și optimizării sale, varianta de română a ajuns pe prima poziție pentru keyword-urile principale. În promovare s-au folosit campanii CPC in Google Search si Google Display Network, precum si Facebook Ads.

Ești pregătit să lucrezi cu noi?