Sursă foto: Echipa Klain

Am fost la team building în Adrenalin Park

Team buildingul este una dintre cele mai eficiente activități pe care o firmă le poate face pentru proprii angajați, mai ales pentru relaxare și îmbunătățirea relațiilor între colegi. Primul team-building oficial l-am făcut la The Dungeon, după care au urmat și altele tot în același cadru, dar anul acesta am hotărât să ieșim în natură și să ne relaxăm făcând cățărări în Adrenalin Park.

Parcul de aventură se află la 4 km de Cluj Napoca, în Feleac, departe de oraș, chiar în mijlocul pădurii Făget. Niște oameni pasionați de natură și adrenalină au pus bazele unui spațiu de joacă atât pentru adulți, cât și pentru copii. Cele 12 trasee aeriene sunt împărțite în 98 de jocuri pentru adulți și 30 pentru copii, dar cuprind și atracțiile principale: cele două tiroliene, cu o lungime de 167 m, respectiv 147 m.

Chiar dacă cele 12 trasee par foarte ușoare privite de jos, este necesară forța și ajutorul verbal al grupului pentru a fi trecute, tocmai pentru care acest parc este perfect pentru team-buildinguri. În cele 2 ore pe care le-am petrecut acolo, am reușit să parcurgem doar o parte dintre jocurile puse la dispoziție, iar câțiva dintre noi am avut nevoie și de operațiune de salvare de la înălțime. A fost o după masă excelentă, în care ne-am simțit bine, ne-am relaxat și ne-am pus mintea la contribuție.

Etichete

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Construiește-ți o prezență activă în online.
Descarcă ghidul de bune practici pe Facebook pentru antreprenori și poziționează-te ca un expert.