Sursă foto: bunadimineata.ro

BunaDimineata.ro – un nou proiect marca Klain

Avem plăcerea să vă anunțăm că începând cu luna Ianuarie 2014, am adăugat portofoliului nostru un nou proiect inhouse, BunaDimineata.ro.

Platforma BunaDimineata.ro a fost creată din pasiunea unei echipe pentru primele ore ale dimineții, atunci când fiecare persoană începe o nouă zi și se încarcă cu energie pentru tot parcursul zilei. Prin informațiile furnizate în fiecare dimineață, echipa BunaDimineata.ro își propune să fie alături de fiecare cititor la micul dejun, în drum spre locul de muncă sau în pauza de cafea.

Cititorii vor putea parcurge numeroase articole în fiecare dimineață, care cuprind informații actuale, știri, sfaturi și divertisment. Fiind o platformă care încurajează buna dispoziție și informarea începând cu primele ore ale zilei, se vor găsi articole despre știrile importante din sport, economic, it și extern, lifestyle, importanța zilei, travel, evenimente și recomandări. Au fost create două categorii speciale separate pentru bărbați și femei, unde vor fi postate sfaturi de beauty, sănătate, modă, îngrijire personală și lifestyle.

Iar pentru că vorbim despre primele ore ale zilei, micul dejun joacă un rol important în startul unei zile perfecte. Astfel că, în secțiunea Micul dejun cititorii vor găsi sfaturi, beneficii și multe rețete sănătoase, pentru un maxim de energie. Nici horoscopul nu lipsește, în fiecare zi fiind postate informații noi din horoscopul lumii și caracteristici despre fiecare zodie în parte.

Pentru bine dispunerea cititorilor, a fost creată secțiunea de Divertisment, unde sunt postate zilnic bancuri, poze haioase, video-uri interesante și muzică bună.

Pentru mai multe informații vă așteptăm pe BunaDimineata.ro în fiecare zi.

Etichete

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Construiește-ți o prezență activă în online.
Descarcă ghidul de bune practici pe Facebook pentru antreprenori și poziționează-te ca un expert.