Agentie-Full--KLain
Sursă foto: freepik.com

Ce este o agenție de marketing care oferă servicii complete de marketing online?

Ce înseamnă agenție “full digital” sau care oferă servicii complete de marketing online?

O agenție full digital este o echipă de specialiști care oferă toate serviciile de care un brand are nevoie pentru a avea o prezență online coerenta și integrată.

Fie că vorbim de echipa de specialiști din interiorul agenției sau de partenerii strategici, o agenție full digital oferă clientului toate serviciile de care acesta are nevoie prin intermediul unui project manager. Acesta, are rolul de a păstra legătura directă cu echipa de marketing sau persoana răspunzătoare din cadrul companiei. În plus, acestuia îi revine responsabilitatea de a înțelege nevoile de business ale clientului și de a direcționa acțiunile pentru fiecare membru din echipă, totul pe baza unei strategi realizate inițial.

Scopul agenției este acela de a genera vizibilitate și profit pentru client cu prezența online a brandului acestuia. Serviciile pe care le oferim, prin agenția Klain, încep cu o strategie de comunicare bazată pe un audit de marketing inițial, urmat de implementarea efectiva a planului de acțiuni agreat și se încheie cu monitorizarea constantă a rezultatelor obținute.

Noi, ca și agenție care oferim servicii complete de comunicare și marketing online, ne asigurăm ca fiecare proiect să treacă printr-un proces clar definit care să ne ajute în atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus împreună cu clientul. Mai multe despre acest proces poți să citești aici.

 

Care sunt serviciile full digital?

Serviciile pe care noi, agenția Klain, le oferim sunt:

  • Consultanță de marketing
  • Strategie de comunicare
  • Branding / Indentitate vizuală
  • Webdevelopement (realizarea de site-uri web)
  • Comunicare online
  • Content marketing (text, video, foto, animat)
  • Campanii pe Social Media
  • Campanii PPC (plata pe click)
  • SEO
  • Email Marketing
  • Monitorizare & suport

 

Când e momentul să apelezi la o agenție full digital?

în general, clienții care vin spre agenția Klain, sunt cei care înțeleg nevoia de a avea o echipă compactă. Acest lucru se întâmpla de obicei în 2 situații.

Prima, este atunci când acesta a lucrat cu freelanceri sau echipe dedicata pentru fiecare serviciu de care a avut nevoie. În acest context, el s-a ocupat de strategia de comunicare, managementul comunicării, alocarea resurselor și monitorizarea rezultatelor care contează pentru business. În momentul în care efortul devine prea mare, și rezultatele discutabile, clientul începe să caute o echipă integrată care sa se ocupe de toate aceste acțiuni.

Un alt moment, când un client apelează la o agenție full digital, este atunci când acesta nu este la primul proiect lansat. Acesta dispune de experiența de business necesară, să înțeleagă nevoia de a apela la specialiști care să se ocupe de comunicarea online, iar el să-și aloce timpul pe cele mai profitabile acțiuni de business de care este responsabil.

 

Daca și tu ai nevoie de o agenție care să-ți ofere servicii complete de comunicare pentru brandul tău, contactează-ne pentru o consultanță inițială gratuită.

Etichete

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Construiește-ți o prezență activă în online.
Descarcă ghidul de bune practici pe Facebook pentru antreprenori și poziționează-te ca un expert.