Sursă foto: Echipa Klain

„Dăruiește un site” intră în ultima săptămână de înscrieri

„Dăruiește un site”, campania prin care dorim să oferim un website cadou unui ONG, se aproprie de final. Mai sunt la dispoziție încă 7 zile, timp în care vă puteți alătura inițiativei noastre, fie că sunteți un ONG, o companie care vrea să achiziționeze un site în numele acestuia sau o persoană care își dorește să contribuie prin susținerea organizației preferate.

Până la momentul publicării acestui articol, s-au înscris în campanie organizații non-guvernamentale din diferite sectoare de activitate precum cel social, medical sau educațional. Toate acestea își doresc ca prin activitatea lor să poată crea o lume mai bună, iar un site (nou) reprezintă o contribuție majoră în atingerea acestui obiectiv.

Care sunt beneficiile deținerii unui website de către un ONG?

Necesitatea de a avea un site în această epocă digitală este evidentă. Un site îți permite să comunici constant informații despre activitatea, misiunea, viziunea și obiectivele organizației.

El va funcționa ca o veritabilă carte de vizită prin care vizitatorii vor avea acces la datele de contact, dar și la informații actualizate. Prin acesta, pot fi promovate mecanismele de donație și ușurată înscrierea voluntarilor în organizație prin intermediul unui formular.

Site-ul reprezintă locul unde informațiile despre evenimente și activități pot fi publicate pentru prima dată, iar apoi distribuite în media sau pe rețelele sociale. Însumând toate acestea, putem spune că activitatea unui ONG este influențată major de deținerea unui website.

Cum îmi pot înscrie ONG-ul în inițiativă?

Vă reamintim că până în data de 22 decembrie orice organizație non-guvernamentală se poate înscrie completând formularul următor: . Ulterior, în data de 24 decembrie, va avea loc anunțarea câștigătorului sau a câștigătorilor (în cazul în care există parteneri care s-au alăturat campaniei) pe toate canalele noastre de comunicare.

Cum pot susține această inițiativă?

Dacă reprezinți o companie, poți achiziționa un website în numele unei oganizații non-guvernamentale, susținând astfel cauzele acesteia. Completează formularul: și te vom contacta noi ulterior pentru a stabili toate detaliile. Este important de menționat faptul că achitarea acestuia se poate face pe model leasing, în rate cuprinse între 6-24 de luni.

În cazul în care ești o persoană care vrea să susțină inițiativa, poți recomanda un ONG prin tag-ul acestuia în orice postare în legătură cu campania de pe Social Media. Mai mult, te invităm să dai share materialelor pe pagina personală și să menționezi campania în orice context oportun.

Împreună putem construi o lume mai bună!

Link-uri utile

https://www.facebook.com/Klain.ro/ – Dă tag unui ONG care merită un (nou) site;

– Înscrie-ți ONG-ul din care faci parte în campanie;

– Devino partener, dăruiește și tu un website sau promovează campania.

Etichete

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Construiește-ți o prezență activă în online.
Descarcă ghidul de bune practici pe Facebook pentru antreprenori și poziționează-te ca un expert.