Sursă foto: Echipa Klain

Oferă un altfel de cadou cu „Dăruiește un site”

Ce este „Dăruiește un site?”

Cu ocazia perioadei festive dorim să oferim o parte din serviciile și cunoștințele noastre unei cauze nobile, angajându-ne să construim site-ul unei organizații non-guvernamentale pe care tu o susții.

Chiar dacă inițiativa „Dăruiește un site” privește realizarea unui singur website de către Klain, ea reprezintă o invitație deschisă pentru orice companie de a se alătura acesteia prin donarea unui site către un ONG. Prin intermediul serviciului LeasingWEB, un business are posibilitatea să achiziționeze un site în numele organizației pe care o susține, iar costurile acestuia vor putea fi achitate într-o perioadă cuprinsă între 6-24 luni.

Campania are loc între 2-24 decembrie, iar până în data de 22 decembrie invităm orice organizație non-guvernamentală să se înscrie urmând pașii menționați mai jos. Ulterior, în data de 24 decembrie, va avea loc anunțarea câștigătorului sau a câștigătorilor (în cazul în care există parteneri care s-au alăturat campaniei) pe toate canalele noastre de comunicare.

Sunt ONG – Cum pot să mă înscriu în campanie?

Deții un ONG sau activezi într-o astfel de organizație și consideri că prezența ta online ar aduce beneficii cauzei pe care o susții? Înscrie-ți organizația în această inițiativă și motivează de ce meriți un (nou) site.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul următor și vei intra automat în campanie:

Sunt persoană fizică – Cum pot să mă implic în inițiativă?

Ești o persoană fizică și îți dorești să oferi un cadou organizației pe care o susții? Dă-i tag acesteia într-un comentariu la oricare dintre postările de pe rețelele noastre de socializare, iar noi îi vom contacta. Nu uita să specifici motivul pentru care acest ONG are nevoie de un (nou) site.

Poți urmări campania „Dăruiește un site” pe:

Facebook: https://www.facebook.com/Klain.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/klainmedia/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/klain

Sunt o companie – Cum pot contribui la susținerea campaniei?

Dacă crezi în cauzele susținute de către ONG-uri, în promovarea mesajului lor și îți dorești să participi activ la inițiativa noastră, ai la dispoziție mai multe modalități prin care să faci acest lucru.

În primul rând, poți contribui prin oferirea suportului financiar lunar pentru un ONG, pentru ca acesta din urmă să beneficieze de un (nou) site prin intermediul căruia să-și facă mesajul cunoscut. Pentru a-ți ușura contribuția, site-ul poate fi achitat într-o perioadă de 6-24 luni prin intermediul serviciului de LeasingWEB.

Tot ce trebuie să faci este să completezi următorul formular, iar noi te vom contacta pentru a definitiva detaliile parteneriatului: 

Dacă nu ești dispus însă să îți asumi acest angajament, poți să ajuți prin distribuirea campaniei „Dăruiește un site” pe canalele tale online sau offline de comunicare. Astfel, poți să oferi atât personalului tău, cât și clienților, oportunitatea de a susține organizațiile în care cred.

Îi invităm pe toți cei interesați să se alăture campaniei. Indiferent în ce categorie te încadrezi din cele de mai sus, poți acorda o mică parte din timpul tău sau aloca câteva resurse acestei inițiative.

Aveți o secțiune cu link-uri utile?

https://www.facebook.com/Klain.ro/  – Dă tag unui ONG care merită un (nou) site

– Înscrie-ți ONG-ul din care faci parte în campanie

– Devino partener, dăruiește și tu un website sau promovează campania

Care sunt criteriile de selecție?

În alegerea organizației/organizațiilor câștigătoare vom ține cont de următoarele puncte:

a. Interesul arătat în Social Media pentru un anumit ONG.

b. Argumentarea clară de către ONG, în formularul de înscriere, a beneficiului pe care un (nou) site l-ar aduce organizației.

c. Impactul pe care un (nou) site l-ar avea pentru organizație.

d. Impactul pe care activitatea organizației îl are la nivel local/național.

Etichete

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Construiește-ți o prezență activă în online.
Descarcă ghidul de bune practici pe Facebook pentru antreprenori și poziționează-te ca un expert.