Elite Beton

Servicii: Branding, Campanii PPC, Content Marketing, Digital Strategy, Online Marketing, SEO, Studii de Caz, Web Development

Provocare

Elite Beton este o companie din Cluj-Napoca, înființată în anul 2005, care oferă servicii de producție transport și pompare beton de aproape 20 de ani, având 100% capital românesc. Compania s-a remarcat în scurt timp ca unul dintre cele mai importante business-uri de profil la nivel regional, oferind produse și servicii de calitate pentru proiecte rezidențiale, industriale și de infrastructură.

Având la bază o echipă de profesioniști cu experiență în domeniu și deținând două stații de beton mobile, firma reușește să finalizeze orice proiect, indiferent de cerințele și dimensiunile sale. Capacitatea de producție, utilajele moderne și punctualitatea livrării sunt doar câteva din aspectele care îi distinge și în recomandă în piața din domeniu.

Colaborarea noastră cu Elite Beton a început în primele luni ale anului 2023, pornind de la nevoia clientului de a se extinde în mediul online, în contextul unei piețe tot mai competitive și a creșterii viabilității acestui mediu pentru companiile de profil. În condițiile în care activitatea companiei în acest mediu era aproape inexistentă, Klain a încercat să identifice cele mai bune soluții pentru începerea acesteia, într-un cadru care să asigure impactul pe termen scurt și continuitatea pe termen lung.

Soluții

Pentru a garanta nu doar prezența, ci și obținerea rezultatelor din mediul online, Klain a început colaborarea cu Elite Beton prin realizarea unui audit complex de marketing, prin care s-a urmărit obținerea unei imagini detaliate asupra pieței naționale și regionale a producției betonului, precum și cu privire la concurenți, client și public țintă. Pe baza acesteia a putut fi construită strategia de marketing online, care a inclus multiple platforme, printre care se numără website-ul, Social Media și campaniile de Google Ads. Mai mult decât atât, a fost realizat un rebranding complet al companiei, începând de la logo și continuând cu un manual de brand complet.

Website-ul a reprezentat și baza activității digitale a companiei, am urmat toți pașii de dezvoltare a unui site, urmărind să asigurăm atât disponibilitatea conținutului informațional pentru potențialii clienți Elite Beton, cât și construirea unui flux de colectare a lead-urilor. În acest sens a fost implementat la nivelul website-ului și un calculator de preț, prin care consumatorii puteau să obțină un cost estimativ al proiectului lor.

În paralel, a fost realizat setup-ul platformelor de Social Media și au fost create calendarele editoriale și materialele vizuale, cu scopul asigurării unei comunicări constante și a creșterii traficului atât pe aceste pagini, cât și la nivelul website-ului. A fost asigurată și implementarea campaniilor de Search prin Google Ads, cu obiectivul de a extinde prezența online a companiei și de a atrage a lead-uri calificate din mediul digital.

Branding

Website

Comunicare Social Media

Rezultate Website

*perioada iulie – septembrie 2023

+ 0
Vizitatori unici lunari
0 %
Vizitatori campanii Ads
0 %
Vizitatori Social Media
0 %
Trafic mobile
0 %
Rată engagement

Rezultate Google Ads

*perioada iulie – septembrie 2023

0
Impresii lunare
0
Click-uri lunare
0
Conversii lunare
0 %
Search Impression Share
0 %
Click Through Rate

Rezultate Facebook

*perioada iunie – august 2023

0
Reach lunar
0
Vizite lunare
0
Followeri
0
Engagement mediu

Ești pregătit să lucrezi cu noi?