Fabrica de Sport

Servicii: Digital Strategy, Online Marketing

Fabrica de Sport din Cluj-Napoca se dedică celor pasionați de activitatea fizică și de un stil de viață sănătos. Cu o gamă variată de servicii, devine un loc emblematic pentru cei ce își doresc să-și transforme pasiunea pentru mișcare într-o experiență autentică. Echipa de antrenori profesioniști este pregătită să ofere un suport individualizat, adaptat nevoilor și obiectivelor fiecărui membru.

Prin programe personalizate, aceștia ghidează fiecare pas al drumului către un stil de viață activ și sănătos. De asemenea, Fabrica de Sport oferă o varietate de ore de grup pentru a satisface diverse preferințe și nivele de fitness. Pentru a completa experiența, Fabrica de Sport oferă servicii de masaj, LPG, terapie cu ventuze și multe altele. După o sesiune antrenantă, clienții pot beneficia de o regenerare completă și relaxare prin aceste tratamente profesionale.

Fabrica de Sport a găsit în Klain un partener de alături de care s-a efectuat un audit complex al brandului, identificând punctele forte și oportunitățile de îmbunătățire. Pe baza acestuia, s-a dezvoltat o strategie personalizată care a ghidat ulterior toate acțiunile de promovare. Echipa foto-video a creat materiale vizuale de impact, inclusiv un video de prezentare captivant, video-uri de tip reels, videoclipuri pentru social media și imagini de calitate. Aceste materiale au reușit să transmită autenticitatea și beneficiile oferite de Fabrica de Sport.

Ședință foto

Reels

Video Prezentare Companie

Ești pregătit să lucrezi cu noi?