Tip Top Wash

tiptopwash.ro
2015
Servicii: Branding, Campanii PPC, SEO, Web Development

Tip Top Wash este una dintre cele mai vechi spălătorii auto din Cluj Napoca. Înființată în anul 2003, a știut să anticipeze cererile clienților săi, astfel că s-a dezvoltat încontinuu și a știut să se mențină pe piață datorită serviciilor oferite în premieră. Pe lângă investirea făcută în aparatură și pregătirea personalului, a dorit să ofere un plus de valoare clienților săi, astfel că în 2015 a introdus sistemul online de rezervări a boxelor de spălătorie auto, sistem dezvoltat de echipa noastră.

Înainte de a realiza site-ul, am stat de vorbă cu proprietarul spălătoriei auto și am hotărât de comun acord structura website-ului. Pe lângă consultanța oferită, am implementat website-ul și dezvoltat un sistem ușor de folosit atât de către administrator, cât și de către client. Arhitectura site-ului permite o navigare ușoară, dar și evidențierea serviciilor de calitate oferite.

Din tot procesul de rebranding al clientului Tip Top Wash, care a inclus logo nou, imagine nouă, conținut de calitate și website de prezentare cu posibilitatea de programare online, noi am contribuit la implementarea site-ului și crearea unui design responsive. De asemenea, am oferit și servicii de SEO pentru o mai bună poziționare în motoarele de căutare.

Ești pregătit să lucrezi cu noi?