CazareClujNapoca.ro - Unități de cazare Cluj - Klain | Digital Marketing Agency

Cazare Cluj Napoca

2007

Servicii: Web Design, Realizare Site, Digital Strategy, Marketing Online

CazareClujNapoca.ro este primul proiect InHouse care a fost realizat în anul 2007 și prima noastră intrare în lumea portalurilor turistice locale.

Site-ul beneficiază de un admin back-end (secțiune de administrare) 100% custom made, care se completează cu administrarea pe care o oferim clienților pentru managementul unităților de cazare.

Odată cu trecerea anilor, site-ul a trecut prin optimizări pentru motoarele de căutare, redesign-ul paginilor individuale ale unităților de cazare sau introducerea unei noi secțiuni cu obiective turistice.

Pe partea optimizării în motoarele de căutare, respectiv google.ro, site-ul se află în primele 3 rezultate pentru cele mai importante cuvinte cheie de pe nișa lui începând cu 2008.

În anul 2013, am simțit că site-ul are nevoie de un nou frontend și am luat direcția refacerii acestuia. Rezultatul se poate vedea și azi în varianta live a site-ului.

Alături de toate îmbunătățirile aduse în decursul anilor am integrat și un blog prin care să creăm articole relevante nișei de cazare locală.

Te ajutăm să-ți crești business-ul.

clientul anterior
clientul următor