Cazare Cluj-Napoca

ongoing
Servicii: Branding, Campanii PPC, Digital Strategy, Online Marketing, SEO, Web Development

CazareClujNapoca.ro este primul proiect InHouse care a fost realizat în anul 2007 și prima noastră intrare în lumea portalurilor turistice locale.

CazareClujNapoca.ro este platforma care te ajută în căutarea celor mai bune oferte de cazare. Aici sunt prezentate fiecărui turist ofertele de cazare existente pe piața Clujului și împrejurimi, acesta beneficiind de diversitate, transparență la nivel de prețuri, facilități și opțiuni.

Site-ul beneficiază de un admin back-end (secțiune de administrare) 100% custom made, care se completează cu administrarea pe care o oferim clienților pentru managementul unităților de cazare.

Odată cu trecerea anilor, site-ul a trecut prin optimizări pentru motoarele de căutare, redesign-ul paginilor individuale ale unităților de cazare sau introducerea unei noi secțiuni cu obiective turistice.

Pe partea optimizării în motoarele de căutare, respectiv google.ro, site-ul se află în primele 3 rezultate pentru cele mai importante cuvinte cheie de pe nișa lui începând cu 2008.

În anul 2013, am simțit că site-ul are nevoie de un nou frontend și am luat direcția refacerii acestuia. Rezultatul se poate vedea și azi în varianta live a site-ului.

Alături de toate îmbunătățirile aduse în decursul anilor am integrat și un blog prin care să creăm articole relevante nișei de cazare locală.

CazareClujNapoca este unul dintre proiectele noastre cu o lungă perioadă de activitate și căruia i-am adus în 2019 un binemeritat upgrade atât ca design, cât și ca funcționalități noi. Toate acestea se îmbină pentru a le oferi utilizatorilor o experiență online plăcută și accesibilă de pe orice de dispozitiv.

Logo

Before

After

Site

Before

After

Ești pregătit să lucrezi cu noi?