Bellagio - Pensiune Cluj - Klain | Digital Marketing Agency

Pensiunea Bellagio

ongoing

Servicii: Web Design, Realizare Site, Marketing online

Proiectul Pensiunii Bellagio este un proiect complex la care am oferit servicii de consultanță, web development și promovare în mediul online.

Prin serviciile noastre de consultanță am ajutat la definirea direcției site-ului prin crearea structurii și a design-ului.

Site-ul a fost dezvoltat în jurul unei structuri care include, pe lângă paginile necesare unei unități de cazare, o secțiune cu Obiective Turistice din Cluj Napoca (orașul Pensiunii Bellagio) și un sistem de Booking.

Platforma web aleasă în developmentul site-ului este una custom, cu o secțiune specială de administrare a paginilor, a textelor și a pozelor.

În cadrul acestui proiect am oferit și servicii de consultanță în promovare online, prin crearea unei strategii de abordare atât a optimizării în motoarele de căutare, cât și în social media. Site-ul a beneficiat de promovare și optimizare prin Google Adwords și prin campanii de promovare prin articole de informare.

Am furnizat și servicii de promovare în social media, respectiv Facebook, pe baza strategiei dezvoltate pentru abordarea mediului online. Acesta a inclus un număr minim de post-uri pe zi, prelucrare de imagini si comunicare activă în jurul comunității formate.

În anul 2013, site-ul a fost optimizat pentru mobile prin adaptarea frontend-ului (desing-ul site-ului) către una responsive (wiki link) pliabil după orice terminal mobil.

Te ajutăm să-ți crești business-ul.

clientul anterior
clientul următor