Hotel Lucy Star

2014
Servicii: Online Marketing, Web Development

Proiectul a însumat refacerea website-ului Hotelului Lucy Star din Cluj Napoca, pe o platforma care sa se poată plia pe toate terminalele mobile, cât să și răspundă nevoilor unui serviciu hotelier pentru piața românească, dar și cea străină, site-ul fiind disponibil în 3 limbi.

Site-ul este construit pe platforma WordPress pe un wireframe full-width, care se poate plia pe majoritate terminalelor mobile și desktop, dispus pe un layout prin care am dorit să scoatem în evidență potențialul locației și a beneficiilor pe care acesta le oferă.

Site-ul dispune de secțiuni specifice industriei de cazare, cu care am dorit să accentuăm transparența în serviciile oferite precum și calitatea acestora. Spre exemplu, dispunerea camerelor se face pentru fiecare în parte, unde se prezintă fiecare cameră cum arată și ce beneficii oferă.

Pentru a putea fi un real ajutor pentru client, siteul dispune de un formular de rezervare, tradus în fiecare din cele 3 limbi, care permite rezervarea unei camere cât mai ușor.

În cardul site-ul exista o secțiune numită “Oferte” prin care clientul poate adăuga oferte periodice prin care oferă discount-uri sau oferite promoționale.

Ești pregătit să lucrezi cu noi?